keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä

Kohta on pääsiäinen ja muutama vapaapäivä. Olisi hyvää aikaa aloitella vähän pihan laittoa. Nyt noita pihavinkkejä pursuaa joka tuutista, suoraan sähköpostiin ja joka ikisessä lehdessäkin on jotain. Saa nähdä jaksaako sitä tehdä mitään vai lueskelenko vaan niitä lehtiä ja nautin auringosta, ehkä paistan pari makkaraa...

Sain kaupasta pari narsissia, jotka pitäisi varmmaankin istutella ruukkuihin ja asetella kuistille ja ehkä saunan eteiseen. Pihallehan niitä ei voi vielä viedä, mutta ehkä ne muutaman tunnin keskipäivän aurinkoa voisi pian ottaa. En tiedä mitä nille keksisi, mutta täytyy mennä kaivelemaan varastosta ruukkuja ja purkkeja. Viimevuotiset pääsiäisnarsissit kaivettiin tuonne kukkapenkkiin, mutta muistaakseni ne ei vielä ekana vuonna kuki. Aurinko kuitenkin porottaa koko ajan ja alapihan kukkapenkin lumikerros ohenee lupaavasti, joten jokin sieltä varmaan pian kukkii.

Jostain luin, että nyt olisi hyvä aika laittaa tuhkaa tuonne pihalle, joten sitä varmaankin kokeillaan. Koko talven ollaan kannettu sitä pusseissa roskikseen, mutta nyt vihdoinkin sillekin on jotain järkevää käyttöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti