maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tähän on sitten tultu!

Viime keväänä mun blogi oli keittiön pöydällä, pinkissä ruutuvihkossa, mustekynän, saksien ja liimapuikon kanssa päivitettävä kasa sivuja ja lehtileikkeitä. Tekstiä tuli kesäkuuhun asti ja kuvat jäivät kaikki jonnekin tietokoneen D-asemalle.

Sitten kun johonkin tahtoi saada kommentin, oli aina tultava koneelle, facebookkiin tai sitten muuten haettava googlesta apua "sininen kukka" -tyylisillä hakusanoilla... No mutta, se sininen kukkakin selvisi kyllä aika helposti kuvahaun avulla.

Tästä kaikesta vuoden viisastuneena ja teknologiariippuvaisena tämä blogin perustaminen oli varmasti kaikkein helpoin tapa pitää yllä puutarhapäiväkirjaa. Toivottavasti joku saa myös kiksejä lukiessaan näistä mun touhuiluista ja yrityksistä kasvattaa jotain hyödyllistä, kaunista tai ainakin ravintoa etanoille pihan perällä.

2 kommenttia:

 1. Hei! Ruutuvihkoja itsekkin pyörittäneenä aloitin puutarhablogin vuonna 2007. (vihkot käytössä edelleenkin esim. suunnitelmien teossa ja kasviluetteloissa) Hauskaa puuhaa ja mikä parasta, Blogistaniassa kohtaa samanhenkisiä ihmisiä ja pulmaan kuin pulmaan löytyy ratkaisu.
  Tervetuloa joukkoon. :)
  Tuija R.
  http://ruusujajarikkaruohoja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitti TuijaR, tämä onkin aikamoinen maailma, ihan kummasti hujahtaa ilta jos toinenkin :)

  VastaaPoista